Welkom op De Baan Alkmaar

 “Dé andere locatie voor uw evenement in de Alkmaar ZEturf Arena”

Een multifunctionele locatie met een rijke historie aan paardensport evenementen. De locatie is onlangs geheel gerenoveerd en er staat met een nieuw fris team klaar om 360 dagen per jaar de deuren te openen als eventlocatie. Een nostalgisch tribune gebouw voor uw evenement met een capaciteit tot wel 1.000 personen verdeeld over meerdere ruimtes. Een bedrijfsontvangst, beurspresentatie, verjaardagsfeest, kookworkshop of netwerkborrel kan op De Baan plaatsvinden, maar vergeet de mogelijkheden van ons buitenterrein niet. De accommodatie van de Alkmaar ZEturf Arena biedt ruimte aan een sportief outdoor event op de cintelbaan, een klassiek openlucht optreden of een zomers food festival tot wel 2.000 mensen.

Er heerst dagelijks een positieve sfeer op de baan. Trainers met paarden die voorbij draven, voetbal teams op de velden of outdoor sportbeoefenaars. Uw eigen outdoor sportactiviteit op één van de velden of de zandbaan organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Sluit uw evenement daarna gezellig af op het terras met een gezamenlijke barbecue bij zonsondergang.

De Baan is uw gastheer binnen de Alkmaar ZEturf Arena met de horeca in eigen beheer. Onze vaste cateraar Food for the Mood verzorgd in overleg met u uw wensen op gebied van food en drinks.

De Baan is prachtig gelegen in stadspark de Alkmaarder Hout en goed bereikbaar langs de ring Alkmaar, met voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Ons professionele team heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen en staat voor gastvrijheid en service. Voor uw evenement, hoe omvangrijk ook, heeft u van start tot finish te maken met één contactpersoon. Een vast aanspreekpunt om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 06 – 236 34 011 of via een e-mail naar: info@debaanalkmaar.nl