Arrangementen

Doe eens iets anders!

De multifunctionele ZEturf Arena is dé ideale andere omgeving om uw activiteit te organiseren. Een lunchvergadering of feestavond op een drafbaan biedt een verrassende ambiance aan de accommodatie die men niet van de standaard vergaderlocaties verwacht.

Met uw collega’s, medewerkers of relaties een presentatie verzorgen, workshops te plannen of een beurs organiseren alles is mogelijk.

Food for the Mood

Onze horeca en catering partner is het professioneel frisse team van Food for the Mood catering & Events. Ludo van Twuijver de ervaren party cateraar heeft met zijn bedrijf intrek genomen in de modern geoutilleerde keuken van van de Baan.

Ontdek de arrangementen van De Baan

Elk evenement is een op zich zelf staande partij en uniek voor uw bijeenkomst

Sunday Special arrangement

Sunday Special - A day at the races

Beleef een dagje paardenkoers met vrienden aan tafel in ons Restaurant De Lounge.  Tijden het  Sunday Special arrangement beleefd u een gezellig middag drafsport op De Baan. De ZETurf gastdames leggen u de ins en outs van het Spelletje uit onder het genot van een drankje en hapje. Met dit populaire arrangement geniet u in optima forma!

 

- A day at the Races - Loge

Loge arrangement

Nodig uw relaties uit en kom exclusief genieten van prachtige paardensport Met uw neus op de finish, in een eigen Loge? Dat kan met ons all incl Loge arrangement.