Agenda

Maart

Dinsdag 12 maart - PIMP Theatershow

Theatershow

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, bloijheid, service en jouw Gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips 7 tricks uit rijke praktijd van vakman Milo Berlijn.

Aanvang: 19.30 uur

Entree: € 25,00

April

Maandag 1 april - Paasraces Green Art Production

|9 draverijen

De Paasraces op maandag 1 april, 2de Paasdag is de start van het drafseizoen in de Alkmaar ZEturf Arena. Minimaal acht volle koersen, twee minidraverijen en kinderentertainment door het Schminktheater.  Jump op het springkussen of scoor een paasei bij de Paashazen. Het applaus zal klinken bij de huldigingen van de kampioenen van 2023. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze Paasdag met smaak en genot in.
Geniet na afloop van de koersen van live muziek in De Hal, van De Baan Alkmaar.

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 7,00

Pimp Theater
Paaskoers drafbaan alkmaar

Zondag 21 april - K. Dekker Voorjaarsraces

|9 draverijen

De K Dekker Voorjaarsraces  zondag 21 april, tweede meeting van het drafseizoen in de Alkmaar ZEturf Arena. Minimaal acht volle koersen, twee minidraverijen en kinderentertainment door het Schminktheater.  Jump op het springkussen. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze dag met smaak en genot in. 
Geniet na afloop van de koersen van live muziek in De Hal, van De Baan Alkmaar. 

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 7,00

 

Vrijdag 3 mei - De Nacht van Alkmaar

|9 draverijen

De Nacht van Alkmaar, vijdag 3 mei; terug van weggeweest een echte avondkoers met mooie volle velden, gezellige gasten, bier en bitterballen. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze avond met smaak en genot in. 
Geniet na afloop van de koersen van live muziek van een gezellige Hollandse zanger in De Hal, van De Baan Alkmaar. 

Aanvang: 17.00 uur

Entree: € 7,00

 

Paardenkoers voorjaarsrace
De nacht van Alkmaar Frinight Special