Agenda

April

Maandag 1 april - Paasraces Green Art Production

|9 draverijen

De Paasraces op maandag 1 april, 2de Paasdag is de start van het drafseizoen in de Alkmaar ZEturf Arena. Minimaal acht volle koersen, twee minidraverijen en kinderentertainment door het Schminktheater.  Jump op het springkussen of scoor een paasei bij de Paashazen. Het applaus zal klinken bij de huldigingen van de kampioenen van 2023. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze Paasdag met smaak en genot in. 

Pop up winkel By Kell staat weer met haar voorjaarsmode in de verkoop. Geniet na afloop van de koersen van live muziek van Henk Naber in De Hal, van De Baan Alkmaar.

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 7,00

Paaskoers drafbaan alkmaar

Zondag 21 april - K. Dekker Voorjaarsraces

|9 draverijen

De K. Dekker Voorjaarsraces op zondag 21 april, tweede meeting van het drafseizoen in de Alkmaar ZEturf Arena. Minimaal acht volle koersen, twee minidraverijen en kinderentertainment door het Schminktheater.  Jump op het springkussen. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze dag met smaak en genot in. In De Hal staan 2 race simulatoren klaar voor de gasten die als een Verstappen over de Baan willen racen.


Geniet na afloop van de koersen van live muziek van Stef Horn in De Hal, van De Baan Alkmaar. 

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 7,00

 


Vrijdag 3 mei - De Nacht van Alkmaar

|9 draverijen

De Nacht van Alkmaar, vijdag 3 mei; terug van weggeweest een echte avondkoers met mooie volle velden, gezellige gasten, bier en bitterballen. Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze avond met smaak en genot in. 
Geniet na afloop van de koersen van live muziek van een gezellige Hollandse zanger in De Hal, van De Baan Alkmaar. 

Aanvang: 17.00 uur

Entree: € 7,00

 
 
 

 

Maandag 20 mei – Pinksterraces by Bot Bouw

|9 draverijen

De Pinksterraces op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag in de Alkmaar ZEturf Arena. Minimaal acht volle koersen, twee minidraverijen en kinderentertainment door het Schminktheater.  Jump op het springkussen Het frisse team van de huiscateraar Food for the Mood, vult deze Pinksterdag met smaak en genot in.
Geniet na afloop van de koersen van live muziek van Jeffrey Lind in De Hal, van De Baan Alkmaar.

Aanvang: 13.00 uur

Entree: € 7,00

K.Dekker Voorjaarsraces Stef Horn
De Nacht van Alkmaar
FRIDAY NIGHT SPECIAL